Pontus

Tervetuloa Pontuksen päiväkotikoulun uusille nettisivuille!

Pontuksen päiväkotikoulu

Toivomme, että sivut palvelevat nyt paremmin teitä, sivuille on vielä tulossa materiaalia. Pyrimme pitämään sivut elävinä päivittämällä ja tuottamalla kuukausittain koulumme kuulumisia. Oppilaat osallistuvat myös juttujen kirjoittamiseen harjoittelemalla samalla viestintää ja medialukutaitoa.

Sydämellinen kiitos koulumme esittelyvideosta kuuluu Hiski Hämäläiselle ja Emmi Siitarille, jotka viettivät pari päivää koulullamme – kuvasivat, editoivat ja käsikirjoittivat videon. ISO kiitos kuuluu toki pääosan esittäjille – meidän oppilaille luonnollisesta esiintymisestä ja opettajatkin ottivat sivuroolit loistavasti. Uskomme, että video kertoo enemmän koulustamme kuin paperinen esite tai toisen kuvailema tarina.

Meidät löytää nykyään myös instagramista @pontuksenkoulu

Pysykää mukana!

Terveisin, Katri –rehtori