Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee pontuksenkoulu.fi ja on laadittu 15.01.20. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Emmi Siitari - Muutostoimisto CDM.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää tärkeimmät saavutettavuusvaatimukset. Sivusto on testattu Wave-saavutettavuuden testaus työkalulla, virheitä saavutettavuudessa raportoitiin 0 kpl. Joitakin huomautuksia ilmeni, mutta toimenpiteisiin ei ryhdytty, sillä ne olivat tärkeä osa sivun käytettävyyttä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustolla? Kerro siitä sähköpostilla: emmi@cdm.fi tai puhelimitse: 0409601887 ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi mahdollisimman pian.

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000