Aurinkolaakso

Kevätlukukausi käynnistyi Aurinkolaaksossa

Aurinkolaakson 2.luokkalaiset pääsivät tammikuussa nauttimaan musiikiesityksistä. Kulttuuriosuuskunta Uulu vieraili Pontuksella 16.1. ja Kimpisen musiikkiluokat konsertoivat koululla 22.1.

4lk. kävi Taidekoulu Estradilla. Pääsimme improvisaatiomatkalle ympäri maailmaa. Parituntinen vierähti Estradilla nopeasti ja oppilaiden kasvoilla oli nähtävissä hymyjä ja innostusta. Tätä kokemusta voi suositella muillekin!

Neloset ja kutoset ovat käyneet liikuntatunneilla luistelemassa Kiiskinmäen kentällä. Kakkoset ovat luistelleet eskareiden kanssa koulun viereen jäädytetyllä kentällä.

Luistelua lumituiskun jälkeen.

Kutoset opiskelivat historiassa keskiaikaa. Projektityönä he toteuttivat keskiaikaisen linnan pienoismallin.

Keskiaikainen linna: Alisa, Laura, Tuomas, Jasmin, Otso, Oskari ja Juho

Kakkoset ja neloset ovat opiskelleet avaruutta. Neloset kokosivat avaruudesta ja planeetoista omat avaruuskirjansa Book Creatorilla.

4.lk teki avaruuskirjoja.

Teksti: Siiri, Sonja ja Riikka-ope