Pontus

Tervetuloa kouluun!

Kuvan on ottanut Aino Sinkko, tuleva ekaluokkalainen. Hän kertoi halunneensa kesällä kuvata luontoa, kun se on niin kaunis!

HUH -hellettä! Alkaa olla aika teroittaa kynät ja suunnata ajatukset kohta alkavaan kouluun!

Toivon, että kaikilla – niin oppilaillamme kuin opettajilla ja ohjaajilla on ollut rentouttava loma ja jokainen on saanut tehdä kaikkea sitä, mistä on tykännyt.  Itse alan jo toivoa, että helteet pikkuhiljaa hellittäisi ja tulisi kuulas sekä iloisen värikäs syksy. Koulussamme aloittaa tänä syksynä  lähes 350 oppilasta ja henkilökunnasta löytyy muutama uusi opettaja ja ohjaajakin.  Iltapäiväkerhossa on kaksi ryhmää ja toiminta alkaa heti ensimmäisenä koulupäivänä.  Solut päivittävät elokuun alussa omat sivunsa, josta löytyvät solun aikuisten yhteystiedot.

Koulu alkaa 9.8 klo 9.00 koulun pihalta, josta oppilaat kutsutaan omiin soluihin . Ekaluokkalaiset kokoontuvat pääoven eteen sisäpihalle.  Ensimmäinen koulupäivä päättyy klo 12.00. Perjantaina aloitetaan koulu lukujärjestyksen mukaan.

Lukujärjestykset näkyvät nyt wilmassa. Huom! MUUOTKSET OVAT VIELÄ MAHDOLLISIA.

Tsempit uuteen lukuvuoteen,

t. Katri – rehtori

ps. Kalentereihin kannattaa merkitä jo nyt Koulun ja kodin yhteinen lauantaityöpäivä 15.9 .